Radio Simplu

Râzi cu lacrimi! Ce vulgaritate a scris o tânără de 23 de ani din Târgu Mureș în declarația pe propria răspundere

Se spune că ”surdul nu aude, dar le potrivește”, însă ce faci atunci când vrei să fii un cetățean care respectă legea, în plină pandemie de coronavirus, și trebuie să mergi la cumpărături? Bineînțeles, iei o declarație pe propria răspundere ”în alb” și o completezi potrivit celor specificate de autorități. Demers lăudabil, dar cu efecte… hazlii în această situație.

O tânără de 23 de ani din Târgu Mureș, Anna, a reușit să își transforme declarația pe propria răspundere într-una virală după ce a completat rubrica ”Motivul deplasării”. Bineînțeles, ”efortul” tinerei trebui apreciat la justa valoare, cu atât mai mult cu cât există, din păcate, destule cazuri în care românii ies din case pentru a-și face aprovizionarea fără a avea la ei și respectiva declarație impusă prin ordonanțele militare referitoare, printre altele, la circulația persoanelor în timpul stării de urgență.

Anna din Târgu Mureș a dorit să meargă la un cunoscut supermarket, numai că graba, neștiința sau efectele izolării pe termen lung și-au spus cuvântul, iar ceea ce a ieșit, în ultimă instanță, a provocat hohote de râs nestăvilite.

„Mă la cupărături. La Penis”, a scris Anna din Târgu Mureș, spre amuzamentul tuturor internauților care au văzut declarația dată pe propria răspundere.

i un tânăr din Bihor a devenit ”celebru”
Și un tânăr din Bihor s-a conformat măsurilor restrictive impuse de criza coronavirusului așa că și-a completat – cum a putut el mai bine, de altfel – declarația pe propria răspundere. Tânărul a specificat unde locuiește și a menționat că merge la Voievozi pentru a-și ”îngriji grădina”. Numai că atunci când a trebuit să menționeze și intervalul de timp de care va avea nevoie, totul a devenit demn de o informație virală.

”Mă deplasez din Cuzap la Voievozi să-mi îngrijesc grădina de azi și până termin”, a scris bihoreanul respectiv.