Radio Simplu

BIANCA DRĂGUȘANU, TRISTĂ ÎN BRAȚELE LUI ALEX BODI DUPĂ CE A TRAUMATIZAT-O. MACHIAJUL NU A AJUTAT-O SĂ ASCUNDĂ VÂNĂTĂILE DE PE FAȚĂ CÂND AU IEȘIT LA RESTAURANT AZI-NOAPTE | FOTO

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ieșit noaptea trecută la un restaurant de fițe din București. Și, înainte să iasă din casă, creatoarea de modă și-a petrecut minute bune în oglindă ca să își acopere cu machiajul toate vânătăile pe care le are pe chip și corp. Eforturile ei au fost însă în zadar. În imaginile pe care le-a făcut publice, urmele loviturilor încasate de la partenerul său se văd.

Bianca Drăgușanu, tristă în brațele lui Alex Bodi după ce a traumatizat-o
Cu privirea tristă, Bianca Drăgușanu s-a filmat în brațele lui Alex Bodi în timp ce stăteau la masa localului la care au petrecut azi-noapte, în încercarea de a da uitării episodul traumatizant suprins de paparazii CANCAN.RO în urmă cu două zile; imaginile au scandalizat pe toată lumea, iar cei doi parteneri au fost puși la zid. După cum se observă atât în colajul de mai jos, dar și în galeria foto a articolului unde găsiți mai multe imagini de pe înregistrarea făcută publică de vedetă, machiajul nu a ajutat-o să ascundă umflătura de la ochiul drept. Iar ca să nu i se vadă vânătăile de pe trup, ea a optat pentru o rochie elegantă lungă și cu mâneci.

La un moment dat, pe filmarea urcată pe Instagram Stories, fosta prezentatoare schițează câteva zâmbete, iar atunci se vede și mai mult lovitura de la ochiul drept. Revoltător pentru mulți este faptul că afaceristul o sărută pe obraz în timp ce ea înregistrează scenele cu telefonul și, spre final, ea îl împinge cu mâna dreaptă ca să iasă din cadru. Tot în cursul nopții trecute, Bianca Drăgușanu a șters toate filmările făcute cu Alex Bodi în restaurantul la care au ieșit. Așa a procedat și după ce a făcut-o pe Daria Radionova, fosta iubită a afaceristului, prostituată.

Bianca Drăgușanu, două mariaje eşuate
Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Fosta prezentatoare de la Kanal D s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020. În prezent, ei formează din nou un cuplu, după ce afaceristul s-a afișat o vreme cu Daria Radionova.