Radio Simplu

Zodiile care isi revin spre sfarsitul anului. Toate esecurile se vor transforma in succese nesperate incepand cu 24 decembrie, chiar in Ajun de Craciun

Ele vor beneficia de cele mai importante schimbări și avantaje în preajma Crăciunului.

Leii își vor întâlni marea iubire

Carismatic? Puternic, șarmant, prietenos, dar deopotrivă orgolios? Când veți vedea un asemenea bărbat, puteți fi convinși că este un Leu. Dacă mulți ani, Leii nu au avut parte de viața pe care și-au dorit-o, se pare că ultimele luni până la sfârșitul anului vor cu totul diferite de ceea ce au avut până acum.

Situația se va schimba radical în primul rând pe plan financiar, când li se vor ivi noi oportunități de serviciu, iar acest lucru le va spori considerabil veniturile.

La capitolul dragoste, se pare că, în sfârșit, Leii își vor găsi adevărata dragoste după care au umblat atât de mult, se vor liniști, iar sănătatea se va îmbunătăți, de asemenea.

Scorpionii vor călători

După atâta muncă, Scorpionii vor reuși să răsufle, în sfârșit, ușurați și să-și îndrepte atenția și către călătoriile și vacanțele la care au visat mulți ani.

În ceea ce privește banii, aceștia vor fi din ce în ce mai mulți, iar relația de iubire va fi asemenea unui basm. Au avut multă răbdare Scorpionii, dar iată că acum viața lor se va schimba atât de mult, încât și lor le va fi greu să creadă.

Fecioarele vor avea parte de prieteni care-i vor susține

Mare bucurie va avea până la sfârșitul anului și Fecioara, care va lega relații strânse de prietenie cu oameni de care au mare nevoie. La serviciu totul e bine, iar în dragoste toate problemele s-au risipit, iar relația va merge din ce în ce mai bine.

Ce noroc îi așteaptă pe Săgetători

Vizionari și independenți, nativii Săgetători sunt puși pe fapte mari și mulți dintre ei vor călători dincolo de hotare pentru a-și vedea visurile împlinite. Cei care vor rămâne aproape de casă vor descoperi că pot fi mult mai fericiți lângă oamenii care îi iubesc și care le oferă totul.

CAPRICORN

– Acest semn de pamant a avut un an dificil. A trudit din greu, a fost pe punctul de a lua decizii periculoase. In cele din urma, in viata lor apar mereu oportunitati care ii ajuta sa isi schimbe complet optica asupra evenimentelor care ii vizeaza in mod direct.

Capricornul isi revine spectaculos din 23 decembrie seara, o zi cu o incarcatura karmica deosebita.

PESTI –

Despre nativul nascut in zodia Pesti se poate spune ca a avut un an destul de bun. In ultimele doua luni, insa, a fost supus unor teste destul de crancene, mai ales la locul de munca.

Toate problemele se rezolva de la sine. Relatiile pierdute sunt recuperate la timp, iar succesul financiar va fi prezent, de asemenea.