Radio Simplu

Povestea de dragoste dintre Delia şi soţul ei. Artista şi Răzvan Munteanu sunt împreună de 10 ani, dar nu au copii

Chiar dacă nu se afişează zilnic alături de soţul ei, Delia trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de Răzvan. Sunt de nedespărţit de 10 ani de zile.

În urmă cu 10 ani, cei doi hotărau să formeze un cuplu. Ulterior, după doi ani, au decis să facă pasul cel mare, şi-au dat seama că sunt suflete pereche, şi s-au căsătorit, au spus DA. Ştim însă că Delia şi Răzvan Munteanu nu au numai o relaţie personală, ci şi una profesională. În calitate de manager, Răzvan i-a organizat spectacole grandioase artistei, putem vorbi despre „Delia’s Winter Wonderland“ sau „AcaDelia”. Cum s-au cunoscut ei şi cum s-au apropiat?

Răzvan a cunoscut-o pe Delia într-un club de karaoke, în anul 2010, iar de-atunci păşesc împreună prin viaţă: „Totul are legătură cu muzica. Delia venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei”, a povestit Răzvan Munteanu, pentru adevarul.ro în urmă cu ceva vreme.

Afaceristul a explicat şi cum se împacă cele două planuri, cel din zona profesională şi viaţa de familie: “Vorbim şi de una, şi de alta, suntem destul de flexibili, putem trece de la un subiect la altul. Nu ne dezbatem foarte mult. Cele două vieţi sunt destul de simple. Ea ia foarte rapid nişte decizii, instictual, rezolvă lucrurile repede. Dacă echipa dezbate un subiect timp de zece ore, ea poate să vină zece minute şi să ne dea o idee bună pe care o îmbrăţişăm cu toţii. Pentru Delia, totul trebuie să se menţină într-o zonă de joacă, pentru că altfel îşi pierde interesul. E ca un copil, dacă nu mai simte bucurie, pleacă! Pentru noi e important să îi conservăm starea asta pe care apoi o transmite publicului”, a mai spus Răzvan Munteanu.

Motivul pentru care Delia nu are copii
Toată lumea a vrut s-o vadă măritată. Bifat! Acum, toată lumea vrea s-o vadă mamă. Stop! “Înainte de-a face un copil…”

Delia s-a simţit mereu presată de ceilalţi, ba să se căsătorească, ba să facă un copil. Şi asta pentru că viaţa ei are un alt ritm, care nu se pliază pe dorinţele celorlalţi sau pe cutuma obişnuită. Ca să lămurească o dată pentru totdeauna lucrurile, Delia s-a destăinuit într-un eseu postat pe sereniti.ro: „Luaţi de vă săturaţi, în sfârşit răspund şi eu sincer la întrebarea care mi se pune cel mai des. Nu mai vreau să fiu întrebată despre acest subiect!”, ne avertizează artista, înainte de-a da citire lungului său mesaj.

„«Lasă prostiile şi fă şi tu un copil că uite acum trece timpul şi o să fie prea târziu. Ce e cu toată scălămbăiala asta, turnee şi aşa mai departe? Păi femeia trebuie să facă un copil dacă vrea să se simtă împlinită, altfel ce viaţă e asta?» Treaba cu copilul mă enervează cam la fel de mult pe cât îi deranjează imigranţii pe extremiştii de la noi. Acum recunosc că nu a fost mereu aceeaşi temă. Acum ceva vreme era: «Tu când te măriţi, că trece timpul şi o femeie nemăritată nu e o femeie împlinită». Înainte de asta era: «Tu când îţi faci o carieră serioasă, ce e cu muzica asta, că doar nu se câştigă cine ştie ce din ea şi o femeie fără o carieră serioasă nu e o femeie împlinită».

Aşa că de ce nu fac un copil? Nu ştiu! Pur şi simplu nu ştiu să răspund la întrebarea asta. Dacă aş planta câte un copac pentru fiecare întrebare legată de copil aş reîmpăduri toată România. De ce nu fac un copil? Pentru că nu sunt în starea necesară acum. Pot să vă povestesc în schimb de ce sunt în stare. Vreau să îmi iau rucsacul în spate şi să fug departe, cât sunt în stare de departe. Aş fugi în Nepal, aş merge în Tibet sau aş înota până în Noua Zeelandă înainte de face un copil. Aş trece şi prin India, aş vizita Vietnamul şi Koreea, m-aş plimba prin Papua Noua Guinee. Şi lista e mai lungă decât pot eu enumera aici şi toate înainte de a face un copil.”