Radio Simplu

BANCUL ZILEI | CE FACI, RAZA MEA DE SOARE, VREI SĂ IEȘIM ÎN ORAȘ?

Atunci când vine vorba de întâlniri amuzante și eșuate, ies cele mai tari bancuri! Bancul nostru de astăzi vizează fix acest aspect hilar, așa că este cazul să vă pregătiți, căci urmează hohote de râs.

Printre cele mai amuzante bancuri se numără cele cu și despre cupluri, așa că bancul nostru de astăzi vizează acest aspect.

Ceea ce i s-a întâmplat unei tinere, atunci când a fost întrebată de un bărbat dacă vrea să iasă în oraș cu el, întrece orice imaginație. Aceasta a primit propunerea extrem de încântată, dar atunci când îi era lumea mai dragă și credea că partenerul ei o va scoate la masă, în oraș, ca pe o divă, lucrurile s-au schimbat.

Conversația dintre cei doi întrece orice imaginație. Iată bancul nostru de astăzi:

„Ce faci, raza mea de soare?
Prin casă, mă plictisesc.
Vrei să ieșim în oraș?
Daaaaa, hai că mă aranjez puțin și îți dau un mesaj când sunt gata.
Perfect, ți-e foame?
Daaaa, chiar n-am mâncat nimic azi.
Ok, atunci mănâncă ceva și pe urmă îmi dai un mesaj ca să vin după tine.”

Alte bancuri amuzante cu și despre întâlniri eșuate
1. O văduvă completează fomulare. La rubrica: când a murit soţul, femeia scrie: de opt ani. La rubrica: naşterea copiilor, femeia scrie: unul de doi ani. Funcţionarul: păi dacă a murit de opt ani, cum aveţi copilul de doi? Văduvă: el a murit, eu nu!

2. Reporterul intervievează un poliţist: – Bine, bine, dar cum v-aţi dat seama că el este individul căutat când era îmbrăcat în femeie? – Pentru că nu s-a oprit în faţa niciunei vitrine!

3. – Auzi, tu ai vreun scriitor preferat? – Da, este iubitul meu. – Ce scrie? – Cecuri!