Radio Simplu

Câte clase are, de fapt, Jador. A primit ajutor social de la stat

Jador nu a avut deloc o viață simplă, dar a dat dovadă mereu de ambiție și devotament. Puțină lume știe că manelistul în vâșrstă de 25 de ani a absolvit Facultatea de Relații Internaționale. Și în școală, concurentul de la Survivor România era un elev bun la învățătură.

Jador, pe numele real Remus Ionuț Dumitrache, s-a născut în Bacău și a pornit de jos, provenind dintr-o familie fără multe posibilități financiare. Concurentul de la Survivor România se număra în liceu printre elevii cu cele mai bune note și era beneficiar de ajutor social pentru a putea merge la școală.

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a terminat facultatea în 2017 și a devenit masterand în Studii Economice, însă el nu a profesat ăn niciun moment în domeniul studiat. Manelistul s-a întreținut doar din muzică.

Pentru o cântare, Jador cerea anul trecut 4.000 de euro, însă banii erau împărțiți cu formația sa. Într-o lună, Remus Ionuț Dumitrache ar ajunge să câștige în jur de 50.000 de euro de la evenimentele la care participă.

Cum se afișa Jador în liceu
„Când eram mic mă îmbrăcam cu pataloni strâmți și bluze ciudate că na, încercat să ieși în evidență, să te placă fetele, dar înaintând în vârstă îți dai seama că, de fapt, costumul e costul și te face bărbat orice ai fi. Mă îmbrăcam urât”, a declarat artistul la „Antena Stars”.