Radio Simplu

Gabriela Firea, veste tristă pe o rețea socială: ”Drum lin spre Cer! Îngerii să te însoțească”

Gabriela Firea a postat un mesaj trist pe Facebook, imediat ce a aflat că Ioana Mihaela Neacșu, fostă șefă a Inspectoratului Școlar București, a încetat din viață, la doar 49 de ani.

”Drum lin spre Cer, Ioana! Îngerii sā te însoteascā. Îmi pare nespus de rāu! Dascāl, profesor, director de scoală, inspector, consilier general… O viață dedicată elevilor, educației, comunitătii noastre. Ioana Neacsu: o inimā de om. Dumnezeu sā o odihneascā în pace”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială.

Ioana Mihaela Neacșu a murit brusc după o oră de sport
Ioana Mihaela Neacșu, fostă șefă a Inspectoratului Școlar București, a făcut stop cardio-respirator și AVC, imediat după o oră de sport la o sală de fitness. Femeia avea doar 49 de ani.

Anunțul morții sale a fost făcut de Lazăr Gigel, directorul executiv al CIADO România.

”Drum lin printre îngeri, prietenă dragă! Sunt de-a dreptul șocat și cu greu îmi găsesc cuvintele în a spune ceva. Ioana Mihaela Neacșu, un OM ce va rămâne veșnic în sufletele noastre”, a scris acesta pe Facebook.

Vestea a fost confirmată de reprezentanții Inspectoratului Școlar București.„Transmitem condoleanțe familiei și regretăm profund dispariția sa din rândurile noastre”, a spus actualul inspector general Ionel Pușcaș pentru Edupedu.ro