Radio Simplu

Fiica criminalului din Onești rupe tăcerea: ”Tatăl meu nu tăia o găină. Nu știu ce a fost în capul lui”

Andreea Moroșan, fiica criminalului din Onești, a oferit un interviu în exclusivitate pentru România TV. Tânăra susține că nu poate reveni în țară din cauza amenințărilor cu moartea.

Fiica criminalului din Onești rupe tăcerea. Andreea Moroșan este plecată la muncă în Germania de mai bine de cinci ani. Femeia susține că își cunoaște foarte bine tatăl și nu înțelege cum a ajuns ca acesta să ia viața a două persoane.

Mai mult decât atât, aceasta susține că tatăl său nu putea tăia o găină în casă și nu înțelege ce a fost în capul său în acele momente. Acum, după tragedie, femeia primește amenințări cu moartea și nu se poate întoarce în țară.

Fiica criminalului din Onești rupe tăcerea
”Nu credeam că se ajunge la așa ceva. Îmi cunosc tatăl prea bine. Acum cuvintele sunt de prisos și nu are niciun rost. Sunt amenințată de diferite persoane, nu am cum să vin în țară. Amenințări cu moartea, că mi se va arăta ce se întâmplă. Tatăl meu nu tăia o gaină acasă. Nu vreau să-l disculp, dar tatăl meu nu tăia o gaină acasă. Nu știu ce a fost în capul lui atunci” , a declarat Andreea Moroșan pentru Romania TV.

Aceasta a povestit și cum familia sa au rămas fără apartament în urmă cu 11 ani. Se pare că atunci executorul judecătoresc şi jandarmii au intrat cu forța. Femeia a precizat că sora ei a trăit clipe de groază în acel moment pentru că i-a fost pusă arma la cap.

”Au venit cu executor, pe baza deciziei. Când au intrat în apartament nu au prezentat nimic. Au intrat forțat, m-au izbit de un perete. M-am apărat, o femeie contra trei bărbați nu poți face față. Într-un moment l-am mușcat pe unul dintre jandarmi, nu mama mea. Tatăl meu nu era în țară, a fost șofer de tir multă vreme” , a mai declarat aceasta.

Gheorghe Moroşan, criminalul din Oneşti, în stare critică, după ce a fost operat

Noi informaţii despre starea de sănătate a lui Gheorghe Moroşan, acuzat de comiterea dublei crime din Oneşti. Bărbatul se află internat la secţia de Terapie Intensivă, după ce a fost operat a doua oară în urma unor complicaţii. La prima intervenție chirurgicală, medicii i-au extras din corp nouă gloanțe, dintre care două letale și șapte din cauciuc.

Adrian Popa, managerul Spitalului de Urgenţă din Bacău, a dat detalii, în direct la România TV, despre starea de sănătate a lui Gheorghe Moroşan, bărbatul acuzat de comiterea dublei crime din Oneşti. Medicii spun că Gheorghe Moroşan are mai multe probleme de sănătate.