Radio Simplu

Sindy de la Survivor România, mesaj dur pentru cei care o critică: „Vă doresc să trăiți pe pielea voastră”

Sindy a transmis un mesaj pentru hateri după ce a fost eliminată de la Survivor România, în cadrul ediției de duminică seară. Fosta Războinică nu s-a mai putut abține după ce a citit comentariile răutăcioase la adresa ei.

Tânăra de 26 de ani a fost pusă la zid de internauți din cauza conflictelor pe care le-a avut cu Albert Oprea și Maria Chițu în cadrul show-ului de la Kanal D. Mulți au acuzat-o că a fost atrasă de partea lui Sorin Pușcașu, care ar fi întors-o împotriva celor doi concurenți.

Blondina a decis să facă lumină în acest caz și le-a spus urmăritorilor de pe Instagram cum au stat, de fapt, lucrurile. Aceasta a ținut să sublinieze că ceea ce se vede la televizor reprezintă o mică parte din tot ce se întâmplă în Republica Dominicană.

Sindy de la Survivor România, mesaj pentru cei care o critică
Szidonia Szazs, pe numele ei complet, a răbufnit în mediul online și le-a explicat internauților ce s-a întâmplat la Survivor România. Tânăra este convinsă că Maria nu ar fi avut șanse să câștige probele dacă s-ar fi luptat cu concurente mai puternice, cum ar fi Ana Porgras.

„Am citit și câteva comentarii răutăcioase. Cei care comentați aiurea, răutăcios. Stați în fața televizorului, vă uitați la Survivor și comentați. Vă doresc să participați la sezonul 3 Survivor și să trăiți pe pielea voastră tot ce am trăit noi. M-ați acuzat că sunt geloasă, răutăcioasă și invidioasă pe Maria.

Că a fost prima fată contra trei fete. O să fac o comparație logică. Alexandra Stan mai mereu pierdea pentru că în cele mai multe cazuri nu ajungea nici la final. Dacă era Ana, Maria nu mai câștiga niciun punct. Dacă o luăm logic, cu cât ajungi la partea finală, cu atât ai șanse să câștigi jocul. Sunt făcută în toate felurile doar pentru că am zis adevărul”, a declarat Sindy pe IntaStory.

Cum se simte Sindy după experiența Survivor România
Sindy a spus că era „pe altă planetă” în timpul competiției, după ce a urmărit câteva clipuri video cu ea din Dominicană, la care a râs cu poftă.

„Astăzi m-am uitat la câteva clipuri cu mine. M-am uitat la niște interviuri cu mine. Am râs cu lacrimi de mine, a fost foarte amuzant, mai ales când îmi punea Daniel Pavel întrebările.

Eu eram pe altă planetă. N-aveam nicio treabă cu ce se întâmpla. A fost frumos, mi-ar fi plăcut să mai stau”, a continuat Sindy.