Radio Simplu

MOTIVUL RUȘINOS PENTRU CARE VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT A FOST CONCEDIATĂ DE LA ANTENA 1

Emisiunea ”Acces Direct” nu o va mai avea pe Vulpița din Vaslui drept personaj principal și asta pentru că postul a decis să întrerupă această colaborarea controversată care a dus la o cascadă de reclamații trimise Consiliului Național al Audiovizualului. Dar a fost vorba și despre amenzi consistente.

Chiar Mirela Vaida a făcut anunțul, cu lacrimi în ochi, iar Vulpița a declata că – dincolo de toate – nici nu i-a prea plăcut de Viorel Stegaru – chiar dacă au un copil împreună – trăgând de timp pentru că avea nevoie de bani/

„Nu prea îmi plăcea de Viorel încă de la început. Dar aveam nevoie de bani”, a recunoscut Vulpița într-un final. „Nu prea eram fericită cu el. Nu eram pregătită. Nu prea mi-am dorit să fac un copil, că nu știam ce să fac, dar nu am avut de ales”, a mai spus Vulpița din Vaslui.

CNA a tăiat în ”carne vie”
Bineînțeles, despărțirea de Vulpiță este una cu ”lacrimi” și pentru că audiențele emisiunii ”Acces Direct” au fost foarte mari, însă Consiliul Național al Audiovizualului a tăiat în carne vie, dând trei sancțiuni drastice Antenei 1, una dintre ele fiind în valoare de… 100.000 de lei, iar alta de 10.000 de lei. Și, firește, nu au lipsit nici somațiile din scenariu mediatic, existând chiar riscul ca ”Acces Direct” să fie scoasă din grilă în cazurl în care abaterile continuau.

În ceea ce privește partea financiară a ”telenovelei”, Vulpița din Vaslui s-a ales cu o sumă frumușică în urma aparițiilor la ”Acces Direct”. Plecăm de la suma de 100 de euro pe care o primește Veronica Stegaru pentru aparițiile în emisiune. Asta înseamnă aproximativ 500 de lei. Și, dacă ținem cont de numărul emisiunilor ”Acces Direct” în care a participat, suma încasată de Vulpiță trece de 40.000 de lei. Impresionant…