Radio Simplu

Povestea pe care mulți au uitat-o! Vladimir Draghia a vorbit despre o aventură cu Andreea Marin

Unul dintre cei mai atrăgători bărbați din Romania a dezvaluit ca nu isi poate imagina o relatie cu Andreea Marin.

Invitat la emisiunea Agentul VIP, Vladimir Draghia a fost provocat de Cristi Brancu sa spuna cum ar agata si cum ar da papucii unor vedete din Romania. Burlacul a dezvaluit ca langa Andreea Marin nu se vede si a mai marturisit ca nici nu ii place discursul ei.

„Nu ma vad langa Andreea Marin! Nici nu are rost sa vorbesc despre asta. Stiu ca face foarte multe fapte bune, nu imi place discursul ei, este prea …. Zana. Oricum, e cu trei clase peste mine si nu pot”, a spus Vladimir Draghia.

Vladimir Drăghia s-a căsătorit cu Alice Cavaleru

Vladimir Drăghia, câștigătorul competiției Exatlon, a bifat un eveniment mult-așteptat și plănuit încă de când se afla în „focurile” competiției sportive: nunta lui cu Alice. Imediat cum a părăsit Republica Dominicană și a ajuns pe pământ românesc, actorul a decis că nu mai dorește să amâne momentul, și a cerut-o de soție pe Alice Cavaleru chiar în parcarea aeroportului. Cei doi și-au unit destinele pe 21 iulie 2018, într-un cadru special, complet diferit de cel al nunților autohtone.

Vladimir Drăghia și soția lui, Alice Cavaleru, formează un cuplu din anul 2016. Perechea are împreună o fiică, Zora, în vârstă de 3 ani.