Radio Simplu

Primul lucru pe care il vezi în aceste poze, spune multe despre situația ta actuală

estele de personalitate reprezintă un chestionar sau un alt instrument standardizat creat pentru a dezvălui aspect ale caracterului unei persoane. Primele teste de personalitate au fost create în anii 1920, pentru a facilita procesul de selecție a personalului, mai ales în armată.

Astăzi, testele de personalitate sunt folosite într-o mulțime de context, inclusive consilierea individual sau de cuplu, consilierea în carieră, testele de angajare, siguranță și interacțiune cu clienții.

Unele dintre cele mai interesante teste de personalitate sunt cele bazate pe imagini, care interpretează primul lucru pe care îl vezi. Iată un asemenea test – nu îl lua prea în serios, dar să știi că poate demonstra lucruri interesante:

O femeie:

Femeia stă cu genunchii îndoiți și stă aplecată, cu mâinile pe cap. Aceasta este o poziție prin care încearcă să se apere sau să evite să fie găsită. A vedea această femeie e un semn de oboseală mentală și de regret.

Poate că treci printr-o perioadă dificilă, iar viața ți se va schimba în mod considerabil. Percepi această schimbare ca fiind ceva care îți poate întoarce întreaga viață cu susul în jos.

De asemenea, poate fi un semn că ai o relație toxică, în care partenerul îți aduce numai griji și nefericire. El îți consumă toată energia și nu îți oferă spațiul de care ai nevoie. A sosit timpul să renunți la lucrurile care te secătuiesc și să te concentrezi la ce știi să faci mai bine.

Nu te mai gândi prea mult și urmează-ți pasiunile. Schimbarea aduce mereu lucruri bune și, dacă e inevitabilă, ar fi mai bine să o accepți și să acționezi în consecință.

Un craniu:

Treci prin niște momente în care viața îți dă niște provocări care te fac mai înțeleaptă. Gestionarea acestora îți va oferi înțelepciune și putere. Ține minte că nu există obstacole, numai pietre pe care poți să calci pentru a deveni cea mai bună versiune a ta.

Dacă ai văzut un bătrân: Ești un individ empatic, arătând compasiune pentru tot ce vine în viața ta. Te bazezi pe partea dreapta a creierului și ești o persoana extrem de creativa, vizionand mereu frumusetea si culoarea lumii din jurul tau. Nu pierde această pozitivitate.

Dacă ați văzut mai întâi o femeie: Ești condus de partea stângă, analitică, a creierului. Vezi lumea ca fiind neagră sau albă, adesea ignorând întregul spectru de gri care există, de asemenea, în jurul tău. Încearcă să îți păstrezi mintea și inima deschise pentru a vedea mai mult decât faptele, salutând individualitatea celorlalți în viața ta, va face lumea un loc mai bun.

Dacă ai văzut un șarpe: ești un lider cu înaltă calificare și respectat printre colegii tăi, asumându-ți responsabilitatea, încurajându-i pe cei din jurul tău și exprimând atât aprecierea cât și respectul pentru cei care vin în preajma ta.

Dacă ați văzut brațe: ești o persoană mai analitice și mai critică, luându-ți timp pentru a evalua pe deplin o situație înainte de a acționa. Acest lucru te poate încetini, totuși, ești o persoana care poate rezolva orice.