Radio Simplu

Daca ai o astfel de femeie in viata ta, nu o lasa sa plece, pentru ca este o adevarata comoara

Cand intalnesti o fata care are o inima sincera si iubitoare si, in acelasi timp, o minte complexa si activa, poate fi destul de dificila, dar merita! Si, prin urmare, ar trebui sa stii despre 7 lucruri simple.

1. Deseori e cu capul in nori

Mintea acestei femei functioneaza fara oprire. De aceea, uneori, se ascunde in scenele din capul ei care nu au nicio legatura cu realitatea.

Dar adevarul este ca se afla in nori si incearca sa gaseasca adevaratele cauze ale celor mai nevinovate fapte, pentru ca este mecanismul sau de aparare. Ea face acest lucru pentru a se proteja de durere.

2. Iti apreciaza eforturile

Iti vede si iti apreciaza eforturile, dar ea nu este una dintre acele femei care se va multumi doar cu cadouri frecvente si scumpe. Aceasta femeie apreciaza lucrurile mici din viata. Iubeste mesajele text cu buna dimineata, iubeste sa te priveasca cand dormi si e incantata de sentimentele pe care le ai in prezenta sa.

3. Ea te va face sa depui efort

Aceasta femeie nu este una dintre cele care vor rade la fiecare gluma, chiar daca este extrem de indoielnica. Nu va face sau spune ceva doar pentru a-ti face placere. Va face tot posibilul sa te impinga spre auto-imbunatatire. Pentru a te ajuta sa iti maximizezi intregul potential.

4. Are o inima reala si iubitoare

Daca iubeste, ea iubeste fara conditii. Are o inima clara, deschisa, adevarata. Si uneori datorita puritatii iubirii ei, alte persoane o ranesc, pentru ca ea incepe prea repede si usor sa aiba incredere in ele.

5. Poate sa asculte ca nimeni alta

Inima ei buna ii da cele mai reale superputeri – capacitatea de a asculta cu adevarat alte persoane. Stie ca pentru a obtine o relatie sanatoasa si plina de viata, trebuie sa comunici mai intai. Asa ca nu ezita sa o intrebi despre ceva. Ea este un interlocutor grozav si este in masura sa ofere sfaturi foarte valoroase.

6. Este posibil sa nu fie usor cu ea

Da, uneori poate fi foarte dificil cu ea, dar indata ce te iubeste, ea va fi a ta, si numai ta. Ea va fi persoana ta preferata, cel mai bun prieten, partenera si sprijin in viata.

7. Nu va accepta relatii in care nu exista pasiune

Nu recunoaste jumatati de masuri. Pentru ea, fie tot, fie nimic. Se cunoaste pe sine, stie ce doreste si nu va accepta sa se multumeasca cu mai putin. Si unul dintre acele lucruri pe care nu-l va accepta niciodata este o relatie in care nu exista nici o pasiune. Deci, indiferent ce faci, nu uita niciodata sa tii focul aprins intre voi.