Radio Simplu

4 zodii de barbati care vor face totul pentru femeia lor

Descopera care sunt cei mai eleganti si cuceritori masculi din horoscop.

Top 4 zodii de barbati care dau totul in relatie:

LOCUL 4: BARBATUL PESTI

Barbatul nascut in zodia Pesti este destul de romantic incat sa isi surprinda iubita de fiecare data. Marea lui problema este sensibilitatea accentuata.

Poate fi emotiv la prima intalnire, insa acesta este primul semn ca te vrea cu adevarat. Daca ai intalnit pana acum un barbat nascut in acest semn, cu siguranta te-ai confruntat cu episoade de gelozie din partea lui. Numai cel ce iubeste cu adevarat este gelos!

LOCUL 3: BARBATUL LEU

Orgolios, narcisist, tupeist si extrem de incapatanat: aceasta este scurta descriere a Leului. Dar, stai asa… oare chiar asa sa fie mereu? Daca recunoastem un adevar, ar fi bine sa il spunem si pe celalalt.

Leul poate fi extrem de dificil intr-o relatie, insa dincolo de aceasta imagine de om inabordabil pe care si-o creeaza ca un scut de protectie se afla un copil dornic sa ofere iubire. Langa un barbat Leu te vei simti mereu protejata si iubita.

LOCUL 2: BARBATUL TAUR

Un alt capos al zodiacului este Taurul. Se spune ca sexul cu un barbat nascut in zodia Taur e cea mai frumoasa experienta de care poate avea parte o femeie.

Cand intalnesti un barbat Taur, trebuie sa te astepti la doua lucruri: va fi mereu ciufut, insa iubitor si 2. va incerca sa te supraprotejeze si asta s-ar putea sa te enerveze putin. Cu timpul, vei intelege ca o face pentru ca nutreste sentimente profunde fata de tine.

LOCUL 1: BARBATUL SAGETATOR

Cel mai seducator si fidel barbat al zodiacului pare a fi Sagetatorul. Acesta ar da totul pentru tine. Te-ar urma oriunde ai vrea tu sa mergeti impreuna. In bratele unui barbat Sagetator vei simti mereu protectie si caldura, intelegere si sinceritate.