Radio Simplu

Adelina Pestrițu, despre banii pe care îi face din Instagram: ”Se câştigă foarte bine”

Adelina Pestrițu s-a retras din televiziune, iar acum are o ocupație care îi place la nebunie. Vedeta a dezvăluit ce presupune rolul de influencer și cum reușește să facă bani din această pasiune. Adelina Pestrițu este urmărită pe Instagram de peste un milion de persoane.

Fosta prezentatoare TV este o sursă de inspirație pentru multe femei, iar acestea îi cer mereu sfaturi când vine vorba de produse cosmetice, haine, dar și din alte domenii. Adelina Pestrițu a fost invitată la emisiunea online a Cristinei Șișcanu și a povestit cum reușește să câștige bani din postările de pe rețelele de socializare. Vedeta are foarte multe contracte cu diverse firme și promovează diferite produse.

Adelina Pestrițu a mărturisit că ea chiar câștigă foarte bine fiind antreprenor și influencer. Cu banii pe care vedeta îi face din social media poate trăi decent și poate face și economii.

„Da, se câştigă foarte bine din viaţa de antreprenor sau influencer. Poţi să ai o viaţă liniştită din punct de vedere financiar. Poţi susţine o viaţă mai mult decât decentă, îţi poţi pune economii deoparte, îţi poţi permite să achiţi o rată, să-ţi cumperi ce îţi doreşti, dar în aceeaşi măsură cheltuielile sunt tot pe acolo. Viaţa aceasta de antreprenor implică foarte mult. Întreţinerea este de la un anumit punct solicitantă, când tu de dimineaţă şi până seara trebuie să fii ca şi scoasă din cutie. Practic ăsta este jobul meu. Dacă nu sunt scoasă din cutie, s-ar putea ca mâine brand-urile să nu mă mai caute să le reprezint. Pentru că imaginea, ceea ce eu acum vând, trebuie să fie curată, atent analizată şi întreţinută. Eu muncesc foarte mult la asta, incusiv la articolele pe care le scriu, la întâlnirile pe care le am”, a declarat Adelina Pestrițu.

Virgil Șteblea nu înțelegea ocupația Adelinei Pestrițu

„La început, Virgil nu a înţeles munca mea. Era stresant pentru el să ies din casă şi să-i spun „fă-mi 300 de poze, nu îmi place! Iar mai fă-mi altele. Nu e bună lumina, nu e bun unghiul, e un coş de gunoi în spate!’, detalii care pot apărea într-o poză. Nu am cum să-mi iau un fotograf, pentru că ar însemna să vină cu mine peste tot, să facă parte din familia mea. Ar fi stresant să fie după noi în permanenţă o a treia persoană. Dacă Virgil nu mă ajuta, eu nu m-aş fi putut descurca. L-am terorizat. El nu ar fi înţeles că în acest telefon stă toată munca mea. Petrec foarte multe ore pe mobil, ceea ce este foarte deranjat pentru cei din jur”, a explicat ea.