Radio Simplu

Iubitul interlop o terorizează pe bunăciunea de la ”Insula Iubirii”: ”E căsătorit și ea refuză să-i mai fie amantă!”

Probleme în ”paradis” pentru Bianca Pop, una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbiz-ul românesc! Relația dintre sexoasa brunetă de la ”Insula Iubirii” și temutul interlop Ciprian Pian scârțâie serios. După ce a pus capăt poveștii lor de iubire, Bianca ar fi început să fie terorizată de Ciprian.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare din cea mai nouă telenovelă din showbiz-ul autohton, care îi are în prim-plan pe Bianca Pop, sexoasa ispită din show-ul matrimonial ”Insula Iubirii” și pe interlopul Ciprian Pian.

 

“A pus piciorul în prag pentru că a fost mințită și trădată”

Potrivit unor persoane din anturajul celor doi, zilele trecute, între ”bad boy” Pian și sexoasa brunetă de la ”Insula Iubirii” au apărut mai multe neînțelegeri care au degenerat. Din câte se pare, după ce s-au certat rău, Bianca a luat o decizie radicală și i-ar fi dat papucii temutului bărbat. Fapt care l-ar fi enervat destul de tare pe acesta. Ciprian nu ar fi ”digerat” prea ușor decizia sexoasei. Pus în fața faptului împlinit, tânărul a jurat că se va răzbuna pe vedeta de la ”Insula Iubirii” și ar fi început să-i facă acesteia numai ”zile fripte”.

”Zilele trecute, Bianca și Ciprian s-au certat destul de tare. Ea a pus piciorul în prag pentru că a fost mințită și trădată. A pus capăt relației. A susținut că el e căsătorit și ea refuză să-i mai fie amantă”, a declarat, pentru CANCAN.RO.