Radio Simplu

Taximetristul care l-a luat pe Gheorghe Dincă în mașina lui a fost audiat. Ce le-a spus anchetatorilor

Apar noi informații legate de crimele din Caracal. După ce s-a aflat că Gheorghe Dincă s-a plimbat cu un taxi în Craiova, chiar în ziua în care a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, astăzi, taximetristul a fost audiat.

Astăzi a fost dus la audieri taximetristul cu care a mers prin Craiova Gheorghe Dincă, chiar în ziua în care a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Acesta susține că nu-și aduce aminte unde anume l-a dus pe Dincă și spune că acesta a fost foarte tăcut și a privit în gol, pe geam, potrivit informațiilor oferite de antena3.ro.

Bunicii Luizei Melencu, sfâșiați de durere
În direct pentru Antena 3, bunicii Luizei Melencu au declarat că sunt de părere că fata este în viață. Bunica adolescentei, cea care a crescut-o pe aceasta de la vârsta de 6 luni are sufletul sfâșiat de durere și spune, cu lacrimi în ochi, că nu poate trăi cu gândul că nepoata ei este moartă.

„Să sperăm că nu este adevărat, trăim cu speranța că nu sunt rămășițele Luizei” a spus bunicul Luizei Melencu.

„Îi minte pe anchetatori (Gheorghe Dincă, n.r.) mie îmi zice sufletul că Luiza mea trăiește, fata mea…și o să vină acasă, nu cred că Luiza e moartă, sufletul meu îmi spune că nu e moartă, nu sunt oasele ei, sunt oase de animale. Nu cred. Nu vreau să mă gândesc, nu pot să trăiesc fără Luiza, e sufletul meu, am crescut-o de la 6 luni, nu știu cum o să trăiesc fără ea. Am pus-o de aici din Radomir la ocazie și a ajuns bine și când s-a întors, nu a mai venit nici până în ziua de azi acasă…” a spus și bunica Luizei Melencu, cu lacrimi în ochi.