Radio Simplu

Ce au făcut Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi în ziua în care s-a zvonit că fac nuntă! Surpriză pentru fanii lor

Ieri ar fi trebuit să ajungă în faţa altarului, însă Bianca şi Bodi ne-au surprins din nou. De fapt, nici nu ştim dacă ne mai miră ceva în ceea ce îi priveşte pe cei doi, având în vedere faptul că mereu ei trec prin tot felul de peripeţii în viaţa lor amoroasă. Dar ce s-a întâmplat oare de nu a mai avut loc nunta la care ne aşteptam, aşa cum s-a speculat prin presă?

Nu iese fum fără foc, aşa spunem şi noi. Însă probabil din cauza evenimentelor mai puţin plăcute care au loc între cei doi, au decis să amâne nunta. Dar să nu vă gândiţi că lucrurile scârţâie între cei doi în momentul de faţă. Dimpotrivă, cei doi par tare îndrăgostiţi şi fericiţi, şi spunem asta pentru că am văzut postările celor doi din ultimele zile.

Nu au făcut ei nunta, însă Bodi a avut grijă să îşi răsfeţe iubita. Şi nu oriunde, ci tocmai în Monaco, unde cei doi s-au relaxat, şi s-au bucurat de peisajele superbe. S-au cazat la un hotel de lux, unde o singură noapte costă aproape 400 de euro, conform Antena Stars.

Dar să nu vă gândiţi că cei doi îndrăgostiţi doar s-au plimbat şi s-au relaxat. Nici vorbă! Ştim prea bine că atât Bianca, cât şi Alex Bodi au grijă să arate impecabil, aşa că nici în vacanţă nu se pot abţine să nu treacă pe la sala de fitness.