Radio Simplu

Andreea Marin revine în televiziune!

Bombă pe piața media din România. Andreea Marin se întoarce în televiziune. O mare vedetă a dat-o de gol pe Zână și a dezvăluit cu ce televiziune semnează bruneta.

Andreea Marin se întoarce la TVR. Anunţul bombă a fost făcut de Mircea Radu, care în prezent este consilier al preşedintelui TVR, Doina Gradea. Andreea Marin a devenit mare vedetă tot la TVR. În 1999 realiza show-ul „Surprize, surprize” care rupea audiențele în România.

„O situație de genul win-win e una în care câștigă ambele părți. În cazul în care Televiziunea Română și Andreea Marin semnează un contract, e deja win-win-win.

Ce câștigă TVR? Un om care știe meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forță, cu capacitate uriașă de muncă. TVR mai primește o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulți și buni pe care i-a pierdut în anii trecuți.

Ce câștigă Andreea Marin? O televiziune națională. O platformă mediatică cu un potențial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare.

Al treilea win este al telespectatorilor. V-ați săturat de freak show-uri cu oameni care pendulează între vulgaritate și țicneală, de mocofani și derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu știu să facă nimic altceva decât să apară la televizor, de mediocrități agresive, de vorbăraie într-una și fără rost? V-ați săturat, da?…

Ok, atunci uitați-vă la emisia Andreei Marin.

În curând, la TVR”, scrie Mircea Radu pe Facebook.