Radio Simplu

Aflat în vila sa luxoasă din Mediaş, Alex Bodi îşi bate joc de cei care sunt în autoizolare în locuinţe modeste: „Acum, că sunteți la mami și tati acasă, nu mai postați nimic, că se vede urât soba de teracotă de pe fundal”

Alex Bodi îşi bate joc de cei care sunt în autoizolare în condiții mai modeste. “Înainte când erați pe “afara”, numai poze peste poze, fițe și snobisme de peste tot! Acum ca sunteți la mami și tati acasă,nu mai postați nimic ca se vede urat “stuchio veneziano”…covorul “persian” 1970 și soba de teracota pe fundal!”, a glumit Bodi, care se află cu Bianca la vila sa din Mediaș.

„Sunt tare curioasa daca toti/toate cei care sustin postare oare au vreo vila cu piscină, vreo mașină de lux, un cont cu o sumă frumușică etc… s-au doar visează si aprobând se cred si ei bogați. Apropo, am nevoie de lemne pt soba daca e cineva atat de bogat ar putea sa faca o faptă bună.”, i-a răspuns o amică lui Bodi.

Alex Bodi îşi bate joc de cei care sunt în autoizolare: „Nu toată lumea e bogată ca tine”
“Pai trebuie sa faci diferența …cine susține și cine are……ca poate tu susții ca vrei lemne pt soba și dacă într-adevăr ai nevoie, nu e rușine sa ceri și ti se va da!! dacă faci batjocura…batjocura primesti”, a replicat Bodi. „De, nu toata lumea e bogata ca tine”, a intrat altcineva în discuție.

„Tata nu a fost guvernant și nici nu am pomul banului in curte. Când tu stăteai frumos la tv cu familia ta.eu riscam și nu mi vedeam copiii cu lunile. Așa ca nu-ti mai plânge de mila și nu mai judeca.”, a explicat Bodi. “Asa e ai dreptate dar se pare ca și tu ai uitat de unde ai plecat ….. Parca numai ieri te vedeam pe lângă noi dar azi ai uitat și ți se pare ca poți cumpăra pământul ….dar nu uita Alex draga ca banii nu pot cumpăra fericirea și sănătatea. Toate la timpul lor. Doar ca tu ai avut un pic mai mult noroc dar cred ca mulți ne-am jucat în aceeași baltă cu noroi”, i s-a mai transmis lui Bodi.