Radio Simplu

Dorian Popa a devenit regele aroganțelor în plină pandemie! Ce a făcut la un fast food din București – FOTO

Dorian Popa a devenit regele aroganțelor în plină pandemie! Vloggerul musculos a pocnit din două degete, iar mâncarea comandată la fast food i-a fost adusă direct la mașină

Dorian Popa este o apariție excentrică de fiecare dată! Nu știm exact dacă le plănuiește sau pică de la Univers, cert este că musculosul dă apă la moară de fiecare dată când își face apariția în vreun loc.

Zilele trecute, musculosul a parcat la ceva distanță de un fast-food din zona Băneasa, cu mare poftă de ”porceală”, dar cu prea puțin chef de a face vreun efort.

Mereu cu treabă și treaba mereu cu el, Dorian Popa a schimbat strategia de data aceasta și a făcut apel la harfe.

În imaginile surprinse de paparazzi CIAO.RO vedem cum Dorian „șede” cumințel în mașina lui de lux și așteaptă ca angajatul fast-food-ului să vină cu pachetul. În timpul acesta, agitație mare în mașină, unde vestita amică videograf a lui Dorian se căsnea să prindă cât mai multe detalii și cel mai bun cadru. Domnul vine cu pachetul, Dorian joacă scena, scoate cash-ul și gata, doar că…

Privind ceva mai în detaliu imaginile pe care ni le-au pus la dispoziție colegii noștri observăm că super bolidul lui Popa nu are numere de înmatriculare. Hmmm… Să le fi pierdut sau plănuiește să lanseze un nou trend? Indiferent cum ar fi, situația în sine este ușor ilegală, motiv pentru care sfatul nostru este să se păzească. Unde-i lege, nu-i tocmeală!

Dorian Popa este, de departe, unul dintre mai de succes vloggeri de la noi care, este drept, a muncit de a rupt pentru succesul lui. Acum, când trage linie, s-a justificat. Invitat în studioul Aleph News, Popa a dezvăluit cam pe unde se învârt veniturile lui lunare. „Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună, deci plus vizualizările, te duci undeva între 30 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”.