Radio Simplu

Teo Trandafir a trecut prin momente grele. Dezvăluirile prezentatoarei TV: „Am atacuri de panică”

Teo Trandafir a trecut prin momente grele de-a lungul vieții. Prezentatoarea TV a făcut o dezvăluire despre problemele cu care s-a confruntat.

Teo Trandafir a trecut prin momente grele de-a lungul anilor. Prezntatoarea de la Kanal D a făcut dezvăluiri mai puțin cunoscute din viața ei, cum ar fi atacurile de panică pe care le-a suferit.

Moderatoarea emisiunii „Teo Show” a vorbit, în cadrul unui podcast, despre aceste probleme. Teo Trandafir este mereu cu zâmbetul pe buze, însă nu i-au lipsit deloc greutățile din viață.

Teo Trandafir a trecut prin momente grele. Dezvăluirile prezentatoarei TV: „Am atacuri de panică”
Teo Trandafir a trecut prin momente grele de-a lungul timpului. Cunoscuta prezentatoare TV are probleme cu atacurile de panică, însă acest lucru se întâmplă destul de rar.

Vedeta de televiziune a vorbit despre o întâmplare de care a avut parte, la un moment dat, din cauza unui lucru pe care l-a făcut greșit.

„Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruț, dar frumos. Dacă-s mici, stau pe loc…îți bate inima, totul se învârte.

Ca să –ți dau un exemplu, ce mi s-a întâmplat mie (…) Am mâncat mere cu morcovi și n-a fost bine, am ajuns la spital. Problema era că era ora 15:18 și eu nu eram în televiziune.

Eram terminată de frică. Termin cu perfuzii…urc în lift, eu n-am nicio problemă cu liftul, n-am treabă. Și zic, o să mor acum. Mi se întâmplă acum.

M-am apucat cu mâinile de lift. Doctorița mi-a zis că e un atac de panică și suntem în control. În momentul ăla m-a lăsat, n-am mai pățit. E nașpa”, a declarat Teo Trandafir în podcastul Antoniei și al lui Alex Velea.

Teo Trandafir, dezvăluiri despre fiica ei
Teo Trandafir a făcut și câteva dezvăluiri despre fiica ei, Maia. Momentul în care a devenit mamă a fost extrem de dificil pentru ea, mai ales că nu a fost însărcinată.

Inițial, viața alături de Maia a speriat-o, însă a mers mai departe și a crescut-o frumos, chiar dacă i-a fost teamă.

„Nu înțelegeam ce m-a lovit, mai ales că eu nu fusesem însărcinată. A venit ca trăsnetul. M-am trezit cu o făptură care nu știa să mănânce, să meargă, să vorbească.

Mi-am dat seama că nu poate face toate aceste lucruri. M-a izbit și faptul că adopția este o chestie ireversibilă. Mă gândeam că fiica mea nu va crește niciodată.

Mă trezeam dimineața și era la fel de mică precum în ziua precedentă. Mă uitam la alți copii, pe care îi vedeam mai rar, și aveam senzația că sunt mai mari, de fiecare dată îi vedeam altfel.

Și copilul meu creștea, doar că eu, fiind alături de ea zi de zi, nu observam acest lucru”, a mai spus Teo Trandafir.

Te0 Trandafir s-a confruntat, în trecut, cu probleme serioase de sănătate. Vedeta a suferit de pancreatită acută de severitate medie în 2011, fiind transportată la Viena pentru mai multe intervenții chirurgicale. Din fericire, prezentatoarea TV a trecut cu bine peste acest episod dificil.