Radio Simplu

Dieta Rina. Totul despre dieta de 90 de zile. Exemple de rețete

Dieta Rina este una dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de surplusul de greutate. Dieta Rina, care se întinde pe 90 de zile, te ajută să scapi de până la 10kg și în același timp are grijă de sănătatea corpului tău. Dietă Rina a devenit una dintre cele mai populare modalități de a scădea în rapid și într-o manieră sănătoasă în greutate.

Dieta Rina nu înseamnă să te înfometezi sau să numeri fiecare calorie pe care o înghiți, însă slăbești văzând cu ochii și te simți mai bine că niciodată. Milioane de oameni au încercat dieta Rina.

Dieta Rina este operă unui nutriționist sportiv din SUA și a fost analizată de specialiști din întreagă, iar cardiologii o recomanda oricui își dorește o inimă sănătoasă. Dieta Rina este ecomandata chiar și de atleții profesioniști.

Dieta Rina este echilibrată și îți permite să obții, fără prea mult efort și fără consecințe negative asupra sănătății formă fizică visată. Doctorii recomanda dietă Rina chiar și celor care se confruntă cu probleme cardiovasculare datorită nu doar faptului că scăpa de excesul de kilograme însă și pentru că implică un proces de detoxifiere a corpului.

Dieta Rina este ușor de adoptat
Dietă are avantajul că îți permite să mănânci aproape orice intră în cele patu categorii de alimente: proteine, amidon, vitamine și carbohidrați.

Fiecărei categorii îi este dedicată o zi în care poți combină toate alimentele care intră aici.

Dieta Rina – planul pe zile

Ziua de proteină
Una dintre cele mai populare surse de proteină este carnea. Această poate fi fiartă sau preparată pe grătar.Peștele alb, carnea de pui, curcan sau chiar de vită – oricare dintre aceste alimente pot folosite pentru a pregăti rețete delicioase în timpul celor 90 de zile de dietă.

Dacă te afli printre persoanele care nu mănâncă regulat carne atunci poți opta pentru ouă sau brânză slabă.

Ziua de amidon
În primul rând ar trebui să știi că amidonul este o substanță esențială pentru menținerea sănătății. În al doilea rând, este o substanță esențială care te ajută să scazi în greutate.

Amidonul se găsește în semințe, fructe, cartofi, fasole, ovăz, acestea sunt alimente cu un conținut ridicat în amidon.

Citește continuarea pe Sfatulparintilor.ro