Radio Simplu

Amestecul dintre smochine și uleiul de măsline – remediu naturist împotriva bacteriilor din stomac

Din ce în ce mai multe persoane sunt diagnosticate cu bacterii care afectează sănătatea stomacului. Acestea se tratează foarte greu și e nevoie de mai mult timp pentru eliminarea lor.

Ca să scurtezi atât timpul de vindecare cât și pe cel de manifestare a efectelor negative ale bolii mai îndelungate, îți propunem pentru astăzi un tratament natural, foarte eficient și fără efecte adverse asupra organismului.

Este vorba mai exact despre amestecul dintre smochine și uleiul de măsline. Această combinație merge la sigur și distruge orice bacterie care ajunge în stomac și provoacă daune.

Vom vorbi în continuare despre o bacterie foarte des întâlnită în problemele stomacului. Este vorba mai exact despre Helicobacter Pyroli. Privită prin microscop aceasta are o formă de spirală.

Această bacterie afectează în primul râd mucoasa stomacului, dar și pe cea a duodenului. În cele mai multe dintre cazuri această bacterie se instalează în organism în copilărie iar cazuri în care adulții sunt afectați de ea se cunosc destul de rar.

La început aceasta pare cumva inofensivă, dar mai apoi ea poate provoca ulcerații ale mucoasei gastrice sau chiar a celei duodenale.

Statisticile în acest sens sunt foarte îngrijorătoare: adică aproape jumătate din populația întregului glob suferă din cauza efectelor negative ale acestei bacterii puternice și rezistente.

Din cauza respectivei bacterii apar atât de des cazuri de îmbolnăvire de orice afecțiune gastro- intestinală, precum ulcere, gastrite și nu numai.

Această bacterie poate fi ținută la distanță cu ajutorul unui mod de viață sănătos și cât mai organizat. Despre pericolul pe care îl reprezintă această bacterie se știe încă de acum zeci de ani.

Așa se face că ea este principala responsabilă pentru cazurile tot mai dese de apariției a ulcerelor stomacale. În plus, mai pot fi menționate și fumatul, alimentele foarte procesate, stresul zilnic necontrolat, medicamentele administrate necorespunzător și alcoolul consumat în exces.

Helicobacterul este o bacterie de temut pentru că aceasta atac imediat mucoasa stomacului, care la rândul său are proprietatea de a a proteja organismul de acidul pe care îl produce stomacul în timpul procesului de digestie.

Dacă bacteria reușește să treacă dincolo de stratul protector al stomacului, până la ulcer nu mai e decât un pas. Așa se explică și hemoragiile interne, durerile insuportabile și incapacitatea tractului digestiv de a-și îndeplini funcțiile în regim normal.

Din păcate, această bacterie se poate transmite prin mai multe căi, printre care: prin intermediul apei, a mâncării deja infectate, prin diferite obiecte sau prin salivă.

Există și o parte bună în toată această situație alarmantă, și anume că nu toate persoanele vor suferi neapărat din cauza ulcerului, chiar dacă germenii bacteriei se află de ani de zile în organism, fără să dea de știre și în acest fel să fie eliminați.

Așa cum este firesc, cu cât mai repede va fi eliminată această bacterie din organism, cu att mai repede vor fi înlăturate și pericolele de a dezvolta ulcer, gastrită și alte afecțiuni care au legătură cu Helicobacter.

Pentru o mai bună gestionare a evoluției acestei bacterii nu uita de vizitele la medicul specialist.