Radio Simplu

Cum arăta Culiță Sterp pe vremea când era elev. Prima imagine cu faimosul de la Survivor România 2021 la liceu

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului! Faimosul de la Survivor Româniai 2021 trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Daniela Iliescu, cei doi amorezi urmând să devină pentru prima dată părinți anul acesta. Daniela îl susține pe ”faimos” de acasă, din fața televizorului, și speră ca viitorul tătic să fie marele câștigător al competiției fenomen de la Kanal D.

Culiță Sterp și Daniela vor avea un băiețel, anunțul fiind făcut chiar de ”faimos”, după ce a primit o scrisoare emoționantă alături de o fotografie cu viitoarea mămică. Artistul a izbucnit în lacrimi de fericire la Survivor România 2021, atunci când a aflat că urmează să devină tată de băiat.

Culiță și Daniela se cunosc de mulți ani, așa cum a recunoscut tânăra, în nenumărate rânduri.Cei doi au păstrat legătura de-a lungul timpului și iată că destinul i-au adus împreună atunci când nu se așteptau.

Daniela și Culiță au parte de o relație sinceră și bazată pe încredere. De asemenea, viitoarea mămică l-a sprijinit necondiționat pe faimosul de la Survivor România 2021, indiferent de alegerile făcute, printre care și cea de a merge la emisiunea la care participă acum.
Prima fotografie cu Culiță Sterp din liceu
Dacă fanii lui Culiță Sterp se întrebau cum arăta acesta pe vremea când era mai tânăr, în școală, iată că mama Geta a postat prima fotografie cu artistul de când era elev.

Tot în acea perioadă, Culiță și Daniela erau colegi. Se pare că viața i-a adus din nou împreună, dar de data aceasta ca o familie.
” Culiță și clasa lui când au terminat liceul, Ghiciți unde e Culiță în poza”, a scris mama Geta, pe Instagram, acolo unde a publicat și imaginea.