Radio Simplu

Gianina Corondan, la 50 de ani, dezvăluie secretul tinereții sale

Gianina Corondan are una dintre cele mai lungi cariere de televiziune din România. La cei 50 de ani împliniți zilele trecute, frumoasa vedetă are aceeași energie vibrantă ce a cucerit publicul telespectator de-a lungul anilor.

Mai mult de atât, Gianina pare să fi găsit elixirul tinereții pentru că aspectul său fizic este neschimbat, păstrându-și același stil de ani de zile. Ea a declarat că vârsta este cea pe care o simțim, nu cea din buletin, iar energia ei este o trăsătură de familie.

„Aşa sunt eu. Nu am astâmpăr, mereu trebuie să găsesc oameni inspiraţionali, să iau interviuri, să fiu în priză, să am noutăţi. Mă joc cu nepoţii mei, copiii fratelui meu mai mic, care lucrează în IT.

Sunt doi băieţi de 5 şi 10 ani şi îi mai iau cu mine cu cortul, în excursii. Dar ce să vă zic, mănânc normal, îmi amintesc mereu că echilibrul este normal, la sală mai mergeam înainte de pandemie, acum fac doar acasă sport.

Fac câte 15 minute de mişcare, nu am o rutină, merg cu bicicleta, pe jos, alerg, nu e nici un secret. E şi vorba de gene, de moştenire genetică. Chiar dacă mai iau în greutate câteodată, mai flămânzeam când era cazul. Sunt ca un hopa mitică, schiez, dar mereu iau lecţii sau merg pe derdeluşul de începători, nu sunt expertă’, a spus Gianina, potrivit Click!.

O mare parte a carierei sale s-a desfășurat pe micile ecrane, iar numele său se leagă de emisiuni precum „Ora G’ sau „Școala Vedetelor’. Acum, Gianina menține legătura cu fanii săi în mediul online prezentându-le numeroase lucruri interesante.

„Acum fac emisiuni pe YouTube, fac „Vizite de lucru, unde am diverse întâlniri cu producători români şi vorbesc despre lucruri făcute în România, mâncare sănătoasă, sau produse româneşti.

Am multe alte planuri, încerc să scot în faţă oamenii oneşti, care scot pe piaţă lucruri bune. Sunt întrebată de fani de multe ori unde se găsesc produsele respective’, a mai declarat vedeta.